93 93 08 03

om os

Citypuds

CityPuds har eksisteret siden 2011 og har nu mere end 450 faste medlemmer.
Vi har et helt særligt syn på vores arbejdstilgang og ansvar for miljøet.
CityPuds vasker med destilleret vand, så der er hverken kalk, mineraler eller nogen former for tilsætningsstoffer i vandet.
Dette gør at vi kan vaske og skrubbe ruden ren med vores specielle koste (der ikke kan ridse glas) og derefter skylle ruden efter med vores specielle vand og efterlader ruden 100% ren.
Dette er også godt for miljøet, medlemmernes kæledyr, blomster og selve huset. På denne måde løber der nemlig ingen sæbe eller andre tilsætningsstoffer ind i vindueskarmen eller andre steder, som kan skade og give et meget “tarveligt” udseende.
Indenfor vaskes der med miljøvenligt sæbe og destilleret vand.

l

Mission

Vores mission hos CityPuds er at give alle vores medlemmer en oplevelse, der rækker udover at være “bare rene ruder”. Vi ønsker at vores medlemmer forbliver hos os grundet den kærlighed vi ligger i hver en aftale, hver en samtale og hver en vasket rude.

Medlemsordning

Vores medlemsordning gør det muligt for vores private medlemmer selv, at styre hvornår der skal pudses og hvor meget. Afhængig af om folk bor ud til det åbne hav eller midt i skoven, så er behovet højere nogle steder, end andre. Booking sker nemt og simpelt, blot book den tider der passer jer bedst.

TAK!

Medlemmerne hos os betyder alt. Det er jer, der gør at vi elsker at stå tidligt op om morgen og arbejde hårdt dagen lang, året rundt. Det er jer der gør det til en fornøjelse, at levere et fantastisk resultat hver gang.

– Uden jer, var der intet os.. og det glemmer vi ikke.

fanstastisk personale

Her er et overblik over vores skønne personale

Martin Jarlgren

Martin Jarlgren

Ejer og vinduespudser

Kasper Jarlgren

Kasper Jarlgren

Ejer og vinduespudser

Lasse Ahlberg

Lasse Ahlberg

Vinduepudser

bliv medlem

Her kan du sende os en besked og høre nærmere


CityPuds

Åbningstider
Mandag-Fredag 07:00-17:00
Kirkevænget 38
3300 Frederiksværk
Tlf. nr. 93 93 08 03
CVR. 39537508
Kundeservice@citypuds.com