Search
Generic filters

De Farende Svende

I 2022 kan sønderjyske H.C. Eichner fejre 40 års jubilæum som musiker. I starten af karrieren huserede H.C. Eichner mest i det sønderjyske, men i de senere år er der for alvor kommet bud efter den sympatiske Eichner fra hele landet. Det er sket som en naturlig konsekvens af flotte placeringer på diverse Dansktop hitlister, og særligt optrædenerne på DK4 har fået hele Danmark til at sende bud efter H.C. Eichner.

Til arrangementer på landets plejehjem og i seniorklubber er H.C.Eichner særdeles efterspurgt. I anledning af 40 års jubilæet er H.C. Eichner klar med en jubilæums optræden målrettet seniorpublikummet og vel at mærke til en favorabel pris på hverdage.

I H.C. Eichners jubilæumsprogram bliver der naturligvis serveret sange fra Eichners lange karriere. Publikum kan læne sig tilbage og nyde, når H.C. Eichner synger sange fra egne CD´er. En optræden med H.C. Eichner byder imidlertid også på masser af fællessang, hvor Eichner medbringer sanghæfter til publikum, så alle kan synge med på kendte danske evergreens, som H.C. Eichner og seniorpublikummet holder af: Her er sange som De nære ting, Den gamle gartners sang, Den glade vandrer, Du kom med alt det der var dig, Vi skal gå hånd i hånd, Så længe jeg lever, Kald det kærlighed og naturligvis årstidens sange.

Forespørgsel
Kontaktoplysninger